Main Menu

De grote dag

Started by Heer Gilleen, Aug 21, 2023, 10:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cassidy

#45
Haar moeder had eindelijk het jawoord geven en enthousiast klapte ze, en hoorde Liviana het zelfde doen, en zag haar broers en schoonbroer ook klappen. Ze zag hoe haar vader, haar moeder richting hen begeleidde en nadat haar broer hen gefeliciteerd had, feliciteerde zij hen enthousiast.

Al snel waren ze de planning aan het doornemen en ze knikte zo nu en dan begrijpend, toen dat eenmaal besproken was liep ze richting haar nicht en keek haar glunderend aan. "Ik heb er zin in, om naar het Castello te gaan. Heb je al ideeën wat we kunnen doen daar?" In stilte keek ze rond, hopende dat ze leuke dingen gepland had, daar ze soms ook heus wat met haar nicht alleen wilde doen.
friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
  •  

Gianna

#46
Ze kon niet anders zeggen als dat ze genoten had van de eenvoudige maar mooie ceremonie. Toen ze na de ceremonie allen weer samen stonden gaf ze Nathalie af aan haar moeder waarna ze de vragen rondom de planning die Joshua haar stelde beantwoordde. Ze hoorde hoe Cassidy, Amalia bedroeg en zei glimlachend tegen de andere volwassenen dat het duidelijk helemaal goed zou komen. Met een vriendelijke blik op Nathalia stelde ze een vraag, aan beide ouders gericht, in verband met de bals en andere feesten waarbij een of meerdere van de drie kinderen zouden zijn. 'Hebben uw kinderen dans beperkingen? Amalia mag vanaf dit jaar zo nu en dan walsen ziet u.' Ze maakte duidelijk dat ze diende te gaan daar er die avond nog een banket zou zijn waarbij zij en een deel van haar kinderen aanwezig dienden te zijn.

Zodra alles duidelijk was verzamelde Gianna de kinderen om zich heen en tilde Jacob op. 'Oké u drie houdt zich aan mij vast en dan verdwijnselen we naar het castello.' Zodra ze zich goed vast hadden klonk er een plof waarna ze al snel in de grote tuinen van het Castello verschijnselden en eindelijk was ze weer thuis.


Offtopic: ShowHide
ooc: uitgeschreven
friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
  •  

Amalia Abramova

#47
Eindelijk was alles voorbij en Amalia haalde opgelucht adem. Ze had het meer prachtig gevonden maar ze voelde zich ondanks de vertrouwdheid een pottenkijker. "Ik heb er zin in, om naar het Castello te gaan. Heb je al ideeën wat we kunnen doen daar?" Ze glimlachtte en begon te ratelen. 'Vanavond is er een banket, er zullen bals zijn en diners en meer van zulke geweldige zaken.' Ze hoorde wat haar moeder zei en haar glimlach werd breder. 'Ik mag walsen!' Vrolijk draaide ze een rondje.

Toen ze moesten gaan wenste ze het bruidspaar alle goeds toe en ze nam haar moeder vast. Er was een ploffen geluid, een wervelwind die vanuit haar binnenste leek te komen en toen stond ze voor het castello.

uitgeschreven
friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
  •  

Jordan

Hij had zijn ouders gefeliciteerd en zijn broers en zussen hetzelfde zien doen.  Hij zag zijn zusje nadat de planning doorgesproken was naar zijn vriendinnetje lopen, terwijl hij afscheid nam van zijn ouders nadat zijn tante haar vragen aan zijn ouders gesteld had. Toen het antwoord eenmaal gegeven was hoorde hij zijn tante zeggen dat ze moesten gaan.

Hij hoorde wat zijn tante zei en nam zijn tante vast aan haar arm en voelde het welbekende gevoel van bijverschijnselen in zijn buik, en eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming had hij even nodig om bij te komen.

Uitgeschreven.
friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
  •  

Nathalia

Nadat ze eindelijk haar jawoord gegeven had klapte iedereen om hen heen en ze voelde haar wangen rood worden. Ze spraken kort met iedereen, waarna haar vriendin naar hen toe kwam en haar een vraag stelde. Kort keek ze Joshua aan, terwijl ze nadacht. "Cassie heb ik liever niet dat ze al walst, ze is daar nog te jong voor. Wat Jordan betreft, mag hij zo nu en dan een walsje dansen." zei ze met een warme glimlach op haar gezicht. Wetende dat hun kinderen elk moment zouden vertrekken werd er afscheid genomen en al snel waren haar jongste kinderen vertrokken met haar vriendin, waardoor enkel haar oudste dochter, kleindochter en schoonzoon nog over waren, in het gezelschap. Ze kletsten nog wat over ditjes en datjes en ze amuseerde zich kostelijk.
friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
  •  

Cassidy

Cassidy stond gezellig bij Amalia om wat te kletsen, nadat de dingen die zouden gaan gebeuren besproken waren en ze aan het wachten waren om te gaan. Ze hoefde niet lang te wachten op een antwoord van haar nicht op haar vraag. 'Vanavond is er een banket, er zullen bals zijn en diners en meer van zulke geweldige zaken.' Hoorde ze haar nicht zeggen en met een brede grijns keek ze haar aan. Ze verheugde zich al tijden op het bezoek aan het castello, maar het vooruitzicht op wat haar allemaal te wachten stond, maakte het zo dat ze zich nog meer erop verheugde. "Oh dat klinkt allemaal heel interessant, denk je dat ik bij de bals aanwezig mag zijn?" vroeg ze dan ook enthousiast, waarna ze haar tante haar ouders het een en ander hoorde vragen. Ze hoorde de woorden van haar nicht en ze was blij voor haar nicht dat ze mocht walsen. "Ik mag niet walsen, maar gewoon dansen vind ik ook meer dan prima! Ik verheug me er zo op!"

Eenmaal tijd om te gaan nam ze afscheid van haar ouders en nam ze haar tante vast. Ze hoorde een ploffend geluid en voelde het bekende gevoel van verschijnselen en plots stond ze voor het castello en boog zich voorover om op adem te komen en het misselijke gevoel weg te krijgen, oh wat had ze een hekel aan bijverschijnselen, maar voor nu was dat waar ze het mee zou moeten doen.

Uitgeschreven.

friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
  •  

Heer GilleenTopic starter

#51
Tijdens het gesprek met de andere vrouw kwam het walsen ter sprake en hij was voor zijn zoon en diens meisje blij dat zijn vrouw de jongen haar goedkeuring daarvoor gaf. Zonder woorden gaf hij hem te weten dat het hem zou sieren zou hij enkel de wals dansen met zijn meisje. De kinderen leken er plezier in te hebben naar Italië te gaan en hij nam warm afscheid van hen. Waarna ook hij en zijn vrouw verdwijnselde.

Aangekomen in een klein eenkamer huisje op een prachtig eiland bekeek hij zijn vrouw liefdevol. Hij vertelde haar waar ze waren en streek een pluk haren achter haar oor. "U bent zo ontzettend mooi. Altijd al, maar vandaag nog eens zo mooi, mo bhean*." Rustig trok hij haar heel dicht tegen zich aan voor een lange liefdevolle kus.


Uitgeschreven!
*mijn vrouw
friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
  •  

Nathalia

Tijdens het gesprek had zij haar toestemming gegeven dat haar zoon mocht walsen en ze had zo'n vermoeden dat Joshua op zijn eigen manier aan hun zoon zou duidelijk maken dat dat enkel zou gelden voor walsen met Amalia. Het verheugde haar dat de kinderen er plezier in hadden naar Italië te gaan en ze nam dan ook liefdevol en warm afscheid van hen. Nadat ze vertrokken waren en afscheid genomen hadden van hun oudste dochter, kleindochter en schoonzoon vertrokken zij zelf ook.

Eenmaal op de plek van bestemming aangekomen en bij gekomen van het bijverschijnselen keek ze haar ogen uit en bracht haast fluisterstil uit dat het er prachtig was, nadat hij haar verteld had waar ze waren. Ze voelde hoe hij een pluk haren achter oor streek en hoorde zijn woorden. "U bent zo ontzettend moi. Altijd al, maar vandaag nog eens zo mooi, mo bhean." Klonken zijn woorden en zachtjes antwoordde ze hem. "Dank u, mo ghràdh." Ze voelde hoe hij haar heel dicht tegen zich aan trok en voelde zijn lange liefdevolle kus die ze vol liefde beantwoordde en verdiepte. Haar armen vonden een weg om zijn nek terwijl ze opging in hun kus en met spijt verbrak ze deze daar ze adem moest halen. "Ik houdt van u, mijn lief."


Uitgeschreven!
friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
  •  

Participants

Heer Gilleen (9), Jordan (9), Cassidy (9), Nathalia (9), Amalia Abramova (8), Gianna (7), Jo-Ann (1), Kathy Krodde (1)