Main Menu

Raven verenig u.

Started by Rosemary (Rose) Taylor, Feb 17, 2024, 14:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Rosemary (Rose) TaylorTopic starter

Zo langzamerhand begon ze te wennen aan het bestaan van magie. Inmiddels was ze bijna een half jaar op het kasteel en langzaam maar zeker vond ze haar draai hier. Toch was ze blij dat ze dit weekend niet echt wat te doen had waardoor ze ontspannen aan een tafel in haar leerlingenkamer wat zat te kleuren. Zoals gewoonlijk haf ze haar huiswerk al af en de dag was zorgeloos. Genietend van de rust en stilte nam Rose een slokje van haar pompoensap en maakte een tevreden geluidje. De tekening voor haar leek langzaam tot leven te komen en ze genoot nog wel het meest van het feit dat ze naar hartelust kon kleuren daar ze de inkt van kleur kon veranderen naar blieven door middel van een simpele spreuk. Thuis was er immers nooit geld voor dit soort uitspattingen, hoe graag ze het ook deed. Ze bekeek wat ze gekleurd had en overwoog wat haar volgende kleur ging worden terwijl ze in gedachten op haar hoofd krabte.
friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
  •  

Shadow Savinniah

#1
Shadow stond op na een onrustige nacht gehad te hebben, ze kroelse nog even met Dwaasjuh voor dat ze de slaapzaal verliet om in haar afdelingtoren wat te gaan lezen. Shadow had een boek dat wat meer over de geschiedenis van Toverkunst vertelde. Die hielt ze onder haar arm. Toen ze haar afdeling op kwam lopen zag ze dat Rosemary al aan een tafeltje zat, als Shadow het goed zag was ze aan het kleuren.

Rustig liep Shadow de kant op van het andere Raafse meisje. "Goededag, juffrouw Taylor, hoe gaat het met u?" Begroette Shadow haar op de gebruikelijke manier. Shadow bekeek het blaadje waar het Raafse meisje op aan het kleuren was. "Dat ziet er best mooi uit, mag ik er bij komen zitten?" Vroeg ze vervolgens aan haar afdelingsgenootje.
friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
  •  

Damon Mikaelson

Damon lag nog wat te dagdromen op zijn bed, daar hij net pas ontwaakt was. Zijn huiswerk had hj de avond ervoor al afgemaakt en met de jongens van zijn slaapzaal had hij tot laat in de nacht knalpoker gespeelt, vandaar dat hij ook pas laat ontwaakte deze ochtend. Hij wreef de slaap uit zijn ogen en kwam met een zucht overeind, waarna hij zich naar de badkamer voor de jongen begaf en zich douchte alvorens hij zich aankleedde. Vluchtig haalde hij een kam door zijn haar waarna hij zichzelf tevreden bekeek in de spiegel en zich naar de beneden waagde.

Eenmaal beneden zag hij dat de leerlingenkamer nog vrij leeg was. Aan een tafel zag hij twee jongerejaars meiden zitten en besloot zijn charmes in de strijd te gooien zodra hij bij hen aan tafel zat. Nonchalant wandelde hij op de tafel af en bekeek de meiden. "Goedendag juffrouw Taylor, juffrouw Savinniah. Heeft u een goede nachtrust gehad? Mag ik erbij komen zitten?" vroeg hij vervolgens, terwijl hij beide dames een voor een vragend aankeek.
friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
  •  

Participants

Rosemary (Rose) Taylor (1), Shadow Savinniah (1), Damon Mikaelson (1)