Main Menu

Zacherias Totelear

Started by PotterDome, Oct 05, 2022, 11:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PotterDomeTopic starter

Algemeen:
Volledige naam: Zacherius Totelear
Geboortedatum: 06-06-1866
Bloedlijn: Zuiver en puur.

Rijkdom: Welvarend.
Gedrag: Een scherp en arrogant figuur, trekt snel zijn mond open en heeft geen genade voor mensen die niet zuiver van bloed zijn. Zacherius is een trotste en eervolle man die met ergernis toeziet hoe de dreuzels de tovernaarswereld steeds meer onderdrukken. Zelf is hij zeer standvastig en heeft daarom ook een hekel aan mensen die vrijwel gedachteloos achter anderen aanlopen. Over het algemeen is hij zeer beheerst maar als je hem kwaad krijgt dan is hij genadeloos.

Familie:
Vader: Dimitrie Totelear
Moeder: Marielle Detiére/Totelear
Broer:
Zus:Lordain Totelear
Overige familie:
Vrouw: @Odilia Zwarts
Kinderen: @Harry, Hugo & @Katherine

Achtergrond:
Dimitrie, een troste en duidelijk aanwezige man, werd uitgehuwelijkt met Marielle, dat vond hij niet erg. Zijn ouders waren al jaren bevriend met die van haar en ze waren tevreden met hun uithuwelijking. Hij had van zijn opleiding genoten op Zweinstein, in zwadderich, zijn bruid mocht niet naar school. Vrouwen mochten niet leren, dat was uit den boze.
Ze hoopten dat zijn kinderen het zelfde voorrecht als hij zouden hebben, door ook op zweinstein toegelaten te worden. Hij kreeg eerst een dochter, Lordain en daarna een zoon, Zacherius. Lordain werd niet toegelaten op de school, om de zelfde reden als haar moeder, maar Zacherius wel. Hij kwam net als zijn vader bij Zwadderich terecht. Daar kwamen ze er al snel achter dat hij een behoorlijk moeilijk persoon was om mee om te gaan. Geen enkele leraar kwam erachter, maar hij zorgde voor heel wat problemen bij de modderbloedjes, die hij graag martelde. Zodra iemand dicht bij kwam, wist hij zijn daden te vermommen, zodat het leek alsof er niets gebeurd was. Zo was hij nog nooit terecht gesteld. Zacherius had het naar zijn zin op Zweinstein, het was alleen vreselijk dat de school ook modderbloedjes toe liet. Iets waar hij erg zijn best in deed om die het leven goed zuur te maken.

Na zijn opleiding op zweinstein werkte hij een paar jaar als handelaar in duistere voorwerpen, waarna hij bij het genootschap kwam en de drang niet meer voelde te werken, hij was welvarend genoeg. In het genootschap richtte hij zich voornamelijk op het uitzoeken van modderbloedjes en het doden van dreuzels, hij had er ook helemaal geen moeite mee. Zelfs kleine kinderen wist hij makkelijk om zeep te helpen, hij was een tiran. Wel was hij zeer bedwees, hij wist zich rustig te houden, koelbloedig. Sommige mensen verbaasde het dat hij überhaupt nog een hart had.
Uit eindelijk kwam de tijd dat ze Zweinstein eens flink op zijn kop zouden zetten. Modderbloedjes werden op gezocht en massaal uitgemoord en ze probeerde zwadderaars leerlingen over te halen om bij het genootschap te komen. Uit eindelijk werd de school gesloten en droop het genootschap af, ze hielden zich voor lange tijd stil. Maar nu Zweinstein weer draaiende was, kwam het genootschap weer tot leven.

Toverstok:Beukwilg hout, kern van drakenbloed en de veer van een Griffioen.
Uiterlijk: Zacherius heeft vlas blond haar, zijn bruine ogen vallen donker uit en zijn slanke maar sterke postuur schrikt mensen af. Hij is van normale lengte.
Huisdier:Een pikzwarte uil met fel gele ogen. Genaamd Zira.

Innerlijk:
Zacherius is nergens bang voor en heeft een gigantische ego. Hij is fel en laat duidelijk van zich horen wanneer hij het ergens niet mee eens is.


Goede eigenschappen:
Minimaal 3, maximaal 5.
  • Snel denkend
  • Verstandig
  • Respectvol (tegen puurbloedige)
  • Principieel
  • Is erg accuraat

Slechte eigenschappen:
Minimaal 3, maximaal 5.
  • Zelfzuchtig
  • Arrogant
  • Sluw
  • Vals

Overigen:
- Zacherius' patronus is een slang.
- Zacherius is door Kathy gedwongen tot een huwelijk met Odilia, waaruit 3 kinderen kwamen.
friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
  •