Main Menu

Shadow Shiva Savinniah

Started by Shadow Savinniah, Aug 02, 2022, 12:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Shadow SavinniahTopic starter

Algemeen:

Volledige naam:
Shadow Shiva Savinniah
Geboortedatum: 21-05-1911
Bloedlijn: Volbloed


Rijkdom:
Gemiddeld tegen Rijk aan.
Gedrag: Shadow is een zorgzame meid die wel van kattekwaad houd, ze kan soms een beetje driftig zijn, als dingen niet lukken zoals ze horen.

Familie:
Vader: Shad Sandro Savinniah
Moeder: Jo-Ann Gina Guiloso-Savinniah
Broer: Giorgio Sandro Savinniah ( 18-01-1907) Gio zit in Griffoendor
Zus: Shivana Gina Savinniah (27-05-1909) Shivana zit in Huffelpuf
Broertje: Gino Anthonio Savinniah (14-01-1915)

Overige fam:
Tante: Siessa Sandra Savinniah-Poterburgerz
Oom: Kamerain Giorgio Poterburgerz (Dreuzel)
Nichtje: Purple Siessa Poterburgerz (27-02-1914) (Halfbloed)
Opa: Sandro Anthonio Gino Savinniah
Oma: Shiva SiessaSandra Serriana-Savinniah
Tante: Silvania Smoore. (Beste vriendin van Shadow's moeder, die ze al kent uit haar Zweinstein tijd).
Neefje: Levi Smoore tweeling broer van Luna (04-08-1922)
Nichtje: Luna Smoore Tweeling zus van Levi (04-08-1922)
(Familie van Shadow's moeders kant overleden Tragisch ongeval Moeder van Shadow is de enige overlevende).


Achtergrond:
Shadow komt uit een rijk gezin. Samen met haar broers en zus groeien ze op in grote boerderij ten noorden van Ierland. Shadow is half Spaans half Iers. Shadowś moeder is geboren in Valencia, op jonge leeftijd overleed haar ouders tijdens een zwaar ongeluk. Althans dat is wat er altijd tegen Shadow's moeder gezegd werd. Hoe het ongeluk was ontstaan was onduidelijk. het enige wat wel duidelijk was was dat Shadowś moeder na familie in Ierland moest gaan wonen. De oom en tante van Shadowś moeder woonde al een lange tijd in die streek. Ze vertelde altijd verhalen dat het niet veilig was om als heks in spanje te wonen en Shadow's oma was eigenwijs en wilde haar mooie land niet verlaten. Dat kosten uiteindelijk ook het leven van de oma en opa van Shadow. Shadow heeft ze ook nooit gekend. Shadow's Vader is opgegroeid samen met zijn zus in het ouderlijk huis van zijn ouders. Het lijkt wel een groot kasteel, maar volgens Opa was het gewoon een grotere boerderij met wat meer luxe.

Opa en Oma van Shadow's vader kant woonde ook niet zo ver van de boerderij van Shadow's ouders. Sterker nog ze woonde op hetzelfde landgoed van +- 20000 hectare. Zo kon Shadow samen met haar broers en zus altijd bij opa en oma op visite. Meestal gingen ze wel te paard, want t was te ver lopen.

De ouders van Shadow hebben elkaar leren kennen op tijdens hun Zweinstein tijd. Ze zaten vaak in dezelfde klassen en tijdens t Gala sloegen de vonken dan ook over. Omdat ze allebei geen date hadden, besloten ze samen te gaan. Dit was het ook de eerste x dat Shad voor zijn gevoelens uit durfde te komen. Natuurlijk maakte ze samen al huiswerk en deden veel dingen samen. Als Shad moest Zwerfballen stond Jo-Ann altijd aan de kant te kijken. Ook al zaten ze niet bij elkaar op de afdeling, ze zorgde er wel voor dat ze tijd samen doorbrachten. Shad vond het tijd dat Jo-Ann wist wat hij voor haar voelde en liet haar weten met haar oud te willen worden. Daar kwam uit dat Jo-Ann het zelfde voor Shad voelde en al snel gingen ze samen wonen. De oom en tante van Jo-Ann was hier niet mee eens, ze hadden al een andere kandidaat voor Jo-Ann en zette Jo-Ann voor een keus. Jo-Ann koos eieren voor haar geld. Ze koos natuurlijk voor Shad, voor haar happyness, want zolang ze haar kon herinneren was ze nog niet zo gelukkig geweest als met Shad. Tot haar spijt verbrak ze het contact met de laatste familie die ze nog had. De enige familie die ze nu nog had was Shad en zijn familie die haar met open armen ontvingen.

Shad en Jo-Ann hebben hun eigen Boerderij laten bouwen op het erfgoed van Shad zijn ouders. Al snel nadat hun boerderij klaar was kwamen ze met het goede nieuws dat Jo-Ann in verwachting was van hun eerste kind. Giorgio (afkorting Gio). ongeveer een jaar later waren ze in verwachting van een meisje de zus van Shadow. Jo-Ann wou altijd al een gezin van 2 of meer kinderen, omdat ze weet hoe het is om alleen over te blijven. Nadat Shadow geboren was, was Jo-Ann wel tevreden met de aantal kinderen die ze nu had. Toch wilde Shad er nog een zoontje bij om het gelijk te houden. Ze probeerde en weer bijna 2 jaar later werd Gino geboren, het kleine broertje van Shadow.

Shadow groeide op in een liefdevol gezin, ze ging geregeld bij oma en opa op bezoek. Soms met haar grote broer en/of zus. Of ze nam haar kleine broertje mee. Op het moment dat Shadow haar uitnodiging kreeg voor Zweinstein realiseerde ze zich ineens dat het nu echt ging gebeuren. De dag dat ze eindelijk met een toverstokje mocht zwaaien en leren. Haar ouders vonden dat tovenarij en hekserij geleerd moesten worden op Zweinstein. Natuurlijk werd er wel over gepraat. Sinds dat Gio zijn brief kreeg werd er meer over gesproken. Nu er al 2 van de 4 kinderen op Zweinstein zaten en de 3e nu de uitnodiging kreeg was natuurlijk een feestje waard. Shadow was nu klaar voor een volgend hoofdstuk in haar leven.


Toverstok: Wilg, Haar uit de staart van een Eenhoorn (28cm)
Uiterlijk: Shadow heeft lange zwarte haren, mooie grijs/blauwe ogen, ze is ongeveer 1,55m lang en normaal postuur.
Huisdier: Dwaasjuh, is een zwart/wit gestreepte kater. Shadow en Dwaasjuh zijn vanaf dag 1 dikke matties.


Innerlijk: Shadow heeft een goed innerlijk, staat altijd wel klaar voor een ander. een hartje van goud. behalve als ze het bloed onder haar nagels vandaan halen.

Goede eigenschappen:
  • Shadow is behulpzaam.
  • Shadow leert snel.
  • Shadow kan zich goed inleven in de andere.
  • Shadow neemt t altijd op voor de gene die t nodig heeft.
  • Shadow geeft niet snel op.
Slechte eigenschappen:
  • Shadow heeft nogal een kort lontje. (vooral als heer dingen niet gelijk lukken.)
  • Shadow kan niet stil zitten
  • Shadow kan slecht tegen haar verlies.
friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
  •  

Sorteerhoed

#1
Zet me op je hoofd en ik zal zeggen,
waar jij je savonds te rusten mag leggen.
Shadow leren kun jij gauw,
Jij mag naar Ravenklauw.
friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
  •