Main Menu

Rembrandt McPhilly

Started by Rembrandt McPhilly, Aug 28, 2022, 07:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Rembrandt McPhillyTopic starter

Algemeen:
Naam: Rembrandt Archimedes Gregorius McPhilly
Geboortedatum: 01-11-1883, New York
Bloedlijn/Ras: Dreuzeltelg
Rijkdom: Rijk
Gedrag: Staat in een continue overlevingsmodus en heeft het gevoel zich almaar te moeten bewijzen. Moest, doordat zijn ouders geen toverkrachten hadden, zich 'omhoog vechten'. Hij wil anderen behoeden voor wat hij heeft meegemaakt en kan daar soms in doorslaan. Kan daardoor afstandelijk en zakelijk overkomen.
Familie:
Vader: Gregorius Archimedes McPhilly, vermoord
Moeder: Wilma de Palma, vermoord
Broer:
Zus:
Overige familie:
neef: Pierre de Palma in New York, Chris McPhilly in New York, Jules McPhilly in New York
nicht: Bellatrix McPhilly in New York, Linde de Palma in New York
Opa: Marcus McPhilly (overleden), Zegerius de Palma (overleden
Oma: Everdina McPhilly - Waterschade, Lily de Palma - Scott
Oom: Harold McPhilly, Pieter de Palma
Tante: Helen McPhilly - van Bergen tot Henegouwen, Eveline de Palma - Robinson
Achtergrond:
Vader Gregorius was universitair geschoold en werkte als hoogleraar op een Dreuzel universiteit. Moeder de Palma werkte als journaliste voor een grote krant. Het gezin leefde lange tijd in New York, maar toen Rembrandt het huis uit ging besloten zijn ouders naar het platteland te verhuizen.

Toen Rembrandt op een dag thuiskwam nadat hij voor de zoveelste keer gepest was, gooide hij een kopje door het raam. In plaats van dat het kopje het raam raakt, blijft het zweven. Gregorius en Wilma reageren opgetogen en zijn trots dat hun zoon deze bijzondere gave bezit. Zij stimuleren hun zoon dan ook naar Ilvermorny te gaan toen er eenmaal een brief met uitnodiging bezorgd werd. Daar zou Rembrandt een betere start kunnen maken. In zijn jaren op Ilvermorny ontdekte Rembrandt dat Verweer tegen de Zwarte Kunsten, Toverdranken en Geschiedenis van de Toverkunsten zijn sterkste vakken zijn. Maar op een bezem vliegen was zijn slechtste vak, daarom maakt Rembrandt vooral gebruik van 'via via's'. Ook ontdekte Rembrandt een andere passie doordat hij zo gepest werd: schrijven. Een vriendin vertelde dat hij er iets mee moest doen.

Rembrandt besluit na Ilvermorny eerst in Amerika te blijven wonen. Een jaar na zijn terugkomst worden Gregorius en Wilma vermoord. Rembrandt is ontroostbaar, juist omdat zijn ouders hem gestimuleerd hebben zijn gave verder te ontwikkelen. De verdrietige tovenaar besluit een boek te schrijven: 'Mijn Lieve Dreuzelouders'. Het boek zal tot 1922 nooit gepubliceerd worden, omdat het een te controversieel verhaal is. Tot groot verdriet van zijn oom Harold McPhilly, vertrekt Rembrandt naar London.

Het is de start van niet zulke goede jaren in Engeland. Al meteen bij aankomst dreigde Rembrandt in diepe financiële problemen te komen doordat zijn schrijverscarrière niet van de grond kwam. Hij besloot daarom over te stappen naar de Ochtendprofeet. Daar werkte hij eerst onder Corita Pulpers. Later werd Rembrandt leidinggevende. Het boek 'Mijn Lieve Dreuzelouders' verscheen vervolgens in 1922.

Als Rembrandt niet achter zijn bureau op kantoor zit, is hij veel te vinden op perron 9 ¾, waar een wachtruimte is waar je rustig kunt werken. Daar schrijft hij vaak zelf artikelen over wat er allemaal gebeurt.

Toverstok: Ebbenhout met de kern van een feniksstaartveer
Uiterlijk: Rembrandt heeft lichtblond haar en blauwe ogen. Hij gaat altijd erg netjes gekleed.
Huisdier: een uil, Archimedes
Innerlijk:
Goede eigenschappen:
- Eerlijk
- Loyaal
- Kan goed koken

Slechte eigenschappen:
- afstandelijk
- perfectionistisch

Overigen:

friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Rembrandt McPhilly - altijd nieuwsgierig!
  •