Main Menu

Nathalia Campbell-Matthews

Started by Nathalia, Jul 27, 2022, 23:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

NathaliaTopic starter

Algemeen:

Volledige naam: Nathalia Gilleen-Matthews
Leeftijd: 45
Geboortedatum: 31 oktober 1878
Bloedlijn: Halfbloed

Rijkdom: Rijk
Gedrag: Goed. Nathalia houdt ervan om mensen te helpen.

Familie:
Vader: Sean Matthews(82). Sean is een Dreuzel, hij houdt van zijn werk als boekensorteerder in de bibliotheek.
Moeder: Silvie Matthews - Crane(82). Silvie is een Halfbloedheks, ze houdt ervan om voor het gezin te zorgen ze is afgestudeerd als Heler.
Zus: Melanie Matthews(57) tweeling met Ritchie. Melanie heeft op Beauxbatons haar Toveropleiding gevolgd. Ze is afgestudeerd als Heler.
Schoonbroer: Magnus Scott(58), getrouwd met Melanie, werkt als Schouwer op het Ministerie van Toverkunst.
Nichtje: Alice Scott 16(Ravenklauw).
Broer: Ritchie Matthews(57) tweeling met Melanie. Ritchie heeft op Klammfels zijn opleiding afgerond. Hij is afgestudeerd als Professor Toverdranken.
Schoonzus: Gwendolyn Matthews-Graves(55), getrouwd met Ritchie, werkt als lerares Toverdranken op Beauxbatons.
Neefje: Michael Matthews 16(Zercob).
Nichtje: Monique Matthews 16(Xandrian).


Man: Joshua Gilleen
Dochter: Liviana Katia Diamond-Matthews(22) 21 maart 1901. Liviana is afgestudeerd op Zweinstein, zij vertoefde haar schooltijd in Ravenklauw. Liviana begon haar Zweinstein periode in 1912 en Nathalia en haar collega ontdekten al snel dat het meisje het niet goed had thuis, na lang overleggen met het schoolbestuur, het schoolhoofd en de moeder van het meisje werd besloten dat Nathalia Liviana mocht adopteren, dit gebeurde dan ook in 1915 toen Liviana aan haar vierde leerjaar begon. Liviana werkte als gouvernante voor Jay, de congierge van Ilvermorny, maar past op de het jongste kind van het Campbell-Matthews gezin.
Schoonzoon: Levi Michael Diamond(26) 6 juni 1898. Werkzaam op het ministerie, en afgestudeerd op Klammfels in de afdeling Intellecta.
Kleindochter: Nathalie Silvie Diamond 12 oktober 1922.
Zoon: Jordan Patrick Gilleen(15) 12 juli 1908. Jordan begint aan zijn tweede jaar op een Toverschool, zijn eerste jaar heeft hij nog op Zweinstein kunnen volgen, waar hij gesorteerd werd in Huffelpuf, net als zijn moeder. Hij begint zijn tweede jaar op Ilvermorny en zal zijn aankomende jaren vertoeven binnen de muren van Wampus, nu ze weer op Zweinstein zijn, zal hij weer zijn jaren vertoeven in Huffelpuf.
Dochtertje: Cassidy Brianna Gilleen(13) 31 oktober 1910, Cassidy is het tweede biologische Campbell telg. Cassidy heeft al magische trekjes getoond, en begint haar eerste jaar op Zweinstein. Cassidy zal in Griffoendor haar schooljaren doorbrengen.
Zoontje: Jacob Sean Gilleen(8) 30 september 1915. Jacob is het derde en laatste biologische kind binnen het Campbell gezin, tot op heden heeft Jacob nog geen magische trekken vertoond, maar als hij die toont zal hij nog een hele tijd moeten wachten voordat hij zijn oudere broer en zus op Zweinstein mag opvolgen.

Overige familie: De grootouders van Nathalia van vaders en moeders kant zijn overleden.
Richard Harry Campbell† (20 augustus 1876 – 5 februari 1918). Richard is een Dreuzel en een bekende van Sean. Richard werkt als politieagent. Richard overleed aan de Spaanse Griep. Richard was Nathalia's eerste man.


Achtergrond:
Sean Matthews werkte als boekensorteerder in de plaatselijke bibliotheek van Leeds. Hij had veel plezier in zijn werk. Silvie werkte als Heler in het St. Holisto's Hospitaal voor Magische Ziektes en Zwaktes in Londen. Silvie verschijnselde vanuit Leeds naar Londen om op haar werk te komen. Toen Silvie een paar dagen vrij had besloot ze om naar de plaatselijk bibliotheek te gaan, daar ontmoette ze Sean. Ze raakten aan de praat over de boeken die er te vinden waren in de bibliotheek. Silvie ging steeds vaker naar de bibliotheek als ze vrij was van werk. Zo kwam het dat Sean haar opeens vroeg om wat te drinken in de plaatselijke kroeg. Silvie stemde ermee in, en ze spraken steeds vaker met elkaar af en leerden elkaar beter kennen.

Na een paar maanden van afspraakjes maken, sloeg de vonk over en ze kregen een relatie. Silvie en Sean hadden al een lange tijd een relatie toen Silvia haar geheim prijsgaf aan Sean. Sean schrok hiervan maar hield zoveel van haar dat hij bij haar bleef en haar ten huwelijk vroeg. Een jaar later trouwden ze. Niet veel later raakte Silvie in verwachting van een tweeling. Na negen maanden werden er een jongen en meisje geboren, Melanie en Ritchie. Beiden bleken ook Heks en Tovenaar te zijn en werden aangenomen op Klammfels en Beauxbatons. Toen Melanie en Ritchie hun derde leerjaar ingingen werd Silvie zwanger van hun derde en laatste kindje.

Na negen maanden werd op 31 oktober 1878 Nathalia geboren. Melanie, Ritchie, Sean en Silvie waren dolgelukkig met Nathalia. Toen Nathalia vijf jaar was werd duidelijk dat ook zij een Heks was. In een droevige bui liet ze het sneeuwen in huis. Silvie was trots op haar kleine meisje. Toen Nathalia elf jaar werd kreeg ze de beroemde brief van Zweinstein's Hoge school voor Hekserij en Hocus~Pocus. Silvie was oud leerlinge van Zweinstein en ze had Nathalia voor die school ingeschreven. Nathalia kwam op Zweinstein en werd ingedeeld bij Huffelpuf.

Nadat Nathalia haar zeven jaar durende opleiding op Zweinstein voltooid had ging ze werken in een kleine boekenwinkel in Zweinsveld. Ze hield zoveel van haar werk in de boekenwinkel dat ze besloot op Zweinstein te gaan infomeren of er een vacature was voor Bibliothecaresse. Dit was na een lange sluiting van Zweinstein nadat er aanvallen geweest waren van het Genootschap der Eeuwige Duisternis. Er bleek een vacature te zijn voor Bibliothecaresse en Nathalia ging op gesprek bij het huidige schoolhoofd. Deze was zeer tevreden over Nathalia en ze werd aangenomen als Bibliothecaresse.
Toverstok: Esdoorn, 32cm met een kern van Eenhoornhaar.
Uiterlijk: Nathalia zit qua lengte op een gemiddelde lengte voor een vrouw, ze heeft bruin lang stijl haar en hazelnootbruine ogen.
Huisdier: Twee Tijgerkatjes, een van 21 jaar oud genaamd; Mittens. En het zusje van Pipin, dat qua tekening erg op Mittens lijkt, en genaamd Minoes.


Innerlijk: Nathalia is een verlegen persoon, als ze iemand wil aanspreken moet ze eerst al haar moed verzamelen. Maar als je haar eenmaal beter leert kennen is ze een goede vriendin. Ze zal ten allertijden voor haar vrienden door het vuur gaan, en ze altijd bereidt om iedereen te helpen. Ze is gek op dieren en vooral op haar kleine kitten Mittens. Ook kan Nathalia erg bijdehand zijn en is ze soms heel erg onhandig. Zo blij als ze was stuurde ze haar ouders een brief met de mededeling dat ze een baan had op Zweinstein en dat ze besloten had een huisje in Zweinsveld te zoeken.


Goede eigenschappen:
Minimaal 3, maximaal 5.

 • Behulpzaam.
 • Dierenvriend.
 • Gaat voor haar vrienden door het vuur.
 • [/nath]

  Slechte eigenschappen:
  Minimaal 3, maximaal 5.

  • Verlegen.
  • Ze kan bijdehand zijn.
  • Ze kan soms erg onhandig zijn.
  • [/nath]

   Overigen: Nathalia houdt van lezen, haar bibliotheek en van haar kitten Mittens. Als Nathalia haar patronus oproept verschijnt deze in de vorm van een kat. Nathalia had graag meer kinderen gewild, maar dit wilde helaas door omstandigheden niet lukken.

   Aanpassingen:

   1900-1901:

   Nathalia werd aangenomen als bibliothecaresse op Zweinstein. Daar kwam ze haar oud schoolgenote Ava Abrielle tegen en maakte nieuwe vrienden. Ze raakt goed bevriend met Gianna del'Castro, Talitha Cantó en met het afdelingshoofd van Ravenklauw, Riven Myst. Ook raakte ze bevriend met Ava. Later in dat jaar ontstond er een klein opstootje in Gianna's kantoortje tijdens een feestje, waarin een kant van Nathalia naar boven komt die niemand verwacht had. Ze komt op voor haar vriendin Gianna, die bedreigd werd door hun toenmalige collega Sirius Boterberg. Kort daarna komt er een nieuwe mannelijke collega aan, Daniil Abramov. Ook met Daniil raakte ze bevriend en beleefde ze veel plezier, waar ook vaak haar vriendin Gianna bij betrokken was.

   1901-1902:

   Nathalia keerde na haar haar vakantie terug op Zweinstein waar weer een nieuwe dosis leerlingen aangekomen was en enkele nieuwe leraren. Onder andere Kyra Knightdale, waarmee Nathalia met de tijd ook bevriend raakt. Ook met haar oude vrienden beleefde ze veel plezier. De leerlingen bleven met veel plezier haar bibliotheek bezoeken. Haar vriend Daniil werd benoemd tot het nieuwe schoolhoofd en verloofde zich later met haar vriendin Gianna. Ze vond hen een mooi stel en was dan ook blij voor het stel. Daniil en Gianna adopteerde later de jonge Merlyn Sevelyn, een van de leerlingen die veel in haar bibliotheek kwam. Later dat jaar bleek Kyra in verwachting te zijn van de terreinknecht, en huwde met de man.

   1902-1903:

   Dit jaar gebeurde er echter niet veel in Nathalia's leven. Er kwam slechts een nieuwe leraar bij, Lucius Koponyan, een oud zwadderaar. Vanaf het moment dat ze hem ontmoette had ze het gevoel dat hij niet veel goeds voor de school betekende, en ontwikkelde ze een lichte angst voor de man.

   1903-1904:

   Ook dit jaar gebeurde er niet heel veel in haar leven. Alleen haar moeder die maar bleef vragen of er al een man in haar leven was, wat tot op heden nog niet het geval was. Haar oudere broer en zus waren in middels getrouwd en klaar voor kinderen. Het was enkel nog wachten op het heugelijke nieuws dat haar schoonzuster of haar zuster in verwachting was.

   1904-1905:

   Deze zomer trouwden Gianna en Daniil, het was een prachtige ceremonie en een plezierig feest. Nathalia amuseerde zich prima. Na de bruiloft zou ze op wereldreis gaan, om even een jaartje vrijheid te genieten en iets van de wereld te zien. Ze bracht Mittens bij haar ouders en bezocht een oude bekende van de familie om een paard te lenen, voor het begin van haar wereldreis. Vlak na haar vertrek viel van haar paard, doordat deze van iets schrok en werd ze vervolgens wakker in het St. Holisto's met een flinke hersenschudding en blauwe plekken. Toen ze bij bewustzijn kwam vroeg heler Johnson welke datum het was. Ze wist niet beter dan dat het 2 november 1904 is, maar heler Johnson verteld haar dat het inmiddels 23 augustus 1905 is. Ze weet niet wat er in de tussentijd gebeurd is, enkel dat ze van haar paard viel, een vaag onbekend persoon zag en plots wakker werd in het hospitaal. Niet veel later ontmoet ze Daniil in het hospitaal, die daar is voor wat onderzoeken uit te voeren. Daniil weet te regelen dat Nathalia in de ziekenzaal van Zweinstein mag verblijven, in ruil voor een dagelijks verslag van haar gezondheid en vooruitgang. Tijdens haar verblijf in St. Holisto's bevalt haar vriendin Gianna van een prachtige tweeling, die Nathalia ontmoet zodra ze weer op Zweinstein is. Nu Nathalia weer terug is op Zweinstein, gaan Daniil en Nathalia op zoek naar manieren om er achter te komen wat het gat in haar geheugen veroorzaakt heeft, en wat er in die periode gebeurd is, zodat ze haar geheugen weer terug krijgt.

   1905-1906

   Dit jaar was het eerste volledige schooljaar dat Nathalia weer op Zweinstein werkte. Nathalia vond het heerlijk om weer bij haar oud collega's en vrienden te zijn, ook werden vriendschappen hechter of vond ze opnieuw vriendschap met oude bekenden. Met Matthew Brown en Marcello Maldini werd ze hechter, hoewel het eerder leek alsof er romances opbloeide, dit was echter niet het geval. Ze leerde ook Gianna's tweeling beter kennen, en de nieuwe heelster bleek ook kinderen te hebben waar Nathalia met regelmaat op deed passen als Caithlin het te druk had. Caithlin bleek een oude vriendin van haar tijd op Zweinstein te zijn en ze hervonden hun vriendschap toen Caithlin ook op Zweinstein kwam werken. Ook kwam Nathalia er achter dat zowel haar broer als haar zus kinderen gekregen hebben. Haar broer kreeg een tweeling een jongetje genaamd Michael en een meisje genaamd Monique. Haar zus kreeg een meisje genaamd Alice. Na het huwelijk is ze dan ook een kort weekendje bij haar broer en zus geweest om de kinderen te ontmoeten. Er zijn ook dingen gebeurt op Zweinstein die Nathalia het liefst vergeet en waar ze het dan ook nooit over heeft. Kortom het was weer een druk en spannend jaar voor Nathalia op Zweinstein.

   1906-1907:

   Ook dit jaar keerde Nathalia terug naar Zweinstein, dit keer met een volledig geheugen en volledige wetenschap over haar verdwijning toen ze eigenlijk op wereldreis zou zijn gegaan. De herinnering aan haar ontvoering geeft haar nog steeds de kriebels, en ze heeft er dan ook zo nu en dan nog wel eens een nachtmerrie over. Het geeft haar geruststelling om op Zweinstein te zijn, omdat ze weet dat ze daar veilig is en beschermd zal worden door haar vrienden. In het begin van het nieuwe jaar ontvangt Nathalia een brief van haar ouders, waarin ze haar vertellen dat ze een geschikte man voor haar gevonden hebben en dat haar het eerst volgende weekend verwachten om de jonge man te ontmoeten. Na de ontmoeting met de man weet Nathalia niet goed of ze hier wel zo blij mee is en houdt haar verloving dan ook angstvallig verborgen voor haar collega's. De datum van het huwelijk staat al vast en zal in besloten kring plaats vinden. Nathalia heeft haar ouder nadrukkelijk verteld het gezin Abramov uit te nodigen daar zij goede vrienden van haar zijn, ook heeft ze haar ouders gezegd om haar vriendin Caithlin Lockwood en haar kinderen uit te nodigen, maar ook haar goede vriend Joshua Gilleen. In de zomer vond Nathalia's huwelijk plaats in het bijzijn van haar vrienden en familie, waaronder ook Gianna en Daniil met hun gezinnetje en Caithlin met haar gezin, en Joshua. Ondanks dat het niet gebruikelijk is dat een vrouw na haar huwelijk nog werkt, mocht Nathalia haar baan op Zweinstein behouden, hoewel ze haar man zal missen zal het aankomende schooljaar weer een mooi jaar worden voor haar.

   1908-15 augustus 1920:

   In het begin van het schooljaar verdrinkt Nathalia haast in het meer op de school, waar ze vervolgens uitgered wordt heer Gilleen, die waarschijnlijk ook de oorzaak was van dat zij überhaupt in het water terecht kwam. In 1908 werd Nathalia's eerste zoon geboren, Jordan Patrick Campbell, deze werd in 1910 gevolgd door haar dochtertje Cassidy Brianna Campbell en in 1915 werden beiden gevolgd door adoptiedochter Liviana Katia Diamond en de kleine Jacob Sean Campbell. Haar man Richard werd in Februari 1916 opgeroepen voor het leger, om mee te vechten aan het front tijdens de oorlog. Richard kwam begin Januari 1918 ongeschonden terug van de oorlog, maar overleed begin Februari 1918 aan de Spaanse Griep. Ook haar zoontje Jacob werd getroffen door de Spaanse Griep maar wist dit te overleven doordat 'tante' Gianna ervoor zorgde dat hij behandeld werd door de beste Helers die zij maar vinden,iets waar Nathalia haar beste vriendin nog steeds enorm dankbaar voor is.
   In deze periode werd er ook hevig gevochten tegen het Genootschap op Zweinstein, een strijd die gewonnen werd door de goede kant. Er kwam een brief vanuit Amerika begin Augustus 1920 waarin om hulp gevraagd werd om de staff van Ilvermorny weer aan te sterken na een hevige aanval van Spaanse Griep, waar meerdere stafleden het leven gelaten hadden of familie van stafleden. Toen Nathalia dit hoorde van Gianna, was zij meteen bereid om met haar beste vriendin deze nieuwe uitdaging aan te gaan, nu is ze dan eenmaal gearriveerd en gesettled in de portierswoning op het terrein van Ilvermorny met haar gezin om daar een nieuw leven op te bouwen als het Schoolhoofd van Ilvermorny, met haar beste vriendin aan haar zijde die haar Assistent-Schoolhoofd zal zijn.


   Augustus 1920-7 Juli 1922:

   Nathalia had het erg naar haar zin gehad op Ilvermorny in de laatste twee jaar, er was veel gebeurd en veel gebeurtenissen herkende ze van haar periode op Zweinstein. Oh wat mistte ze Zweinstein en haar oude woonplaats en land tijdens haar verblijf in Amerika. Maar nu was het dan zover, ze zouden weer terug gaan naar huis, naar het Verenigd Koninkrijk, uiteraard hadden haar kinderen gemopperd, het is ook niet niks om op een korte tijd meerdere malen te verhuizen, maar ergens waren haar kinderen ook wel blij om weer naar huis te gaan, zo konden ze tenminste hun opa en oma wat vaker zien tijdens vakanties. Twee jaar ervaring erbij, en dat was een avontuur en een heel nieuwe ervaring om Schoolhoofd te zijn, nu had Ilvermorny meer dan voldoende leerkrachten en een nieuw Schoolhoofd gekregen en was het voor Nathalia en haar gezin tijd om weer terug te keren naar hun vertrouwde plek. Ze ging haar nieuw gemaakte vrienden wel missen, maar ze zou ze met regelmaat een uil sturen.


friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
 •  

NathaliaTopic starter

friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
 •