Main Menu

Flavio Moritz

Started by Flavio, Sep 28, 2022, 18:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

FlavioTopic starter

Algemeen
Naam: Flavio Moritz
Geboortedatum: 6 mei 1911
Afdeling:
bloedlijn: halfbloed
rijkdom: arm
gedrag: Flavio haalt vaak kattenkwaad uit om zijn onzekerheid te verbergen.

Achtergrond
Moeder: Luka Moritz-Youla
Vader: Lennon Moritz
Zusje: Silver Moritz
Overige familie: Flavio schaamde zich voor zoals het thuis ging en had daardoor nauwelijks contact met andere familieleden. Hij weet ook niet of zijn vader een tovenaar is of dat zijn moeder een heks is, zij hebben daar immers thuis nooit over gesproken.
Wel had hij toen hij eens incidenteel bij zijn grootvader was van vaders kant een stok door de kamer zien vliegen.


Korte geschiedenis:
Flavio en zijn ouders wonen in Manchester. Hij heeft een zusje, die alle aandacht opeist. Flavio werd hierdoor erg onzeker en koos steeds meer om kattenkwaad uit te gaan halen. Door deze kattenkwaad verschuilde hij zijn onzekerheid.
De ouders van Flavio heten Lennon Moritz en Luka Moritz-Youla. Zij waren vroeger erg verwend, maar Flavio was altijd een beetje een kind dat alles alleen moest doen, omdat zijn zusje nogal druk was en de aandacht vroeg. Flavio voelde zich hierdoor erg alleen en ging kattenkwaad uithalen. Heel af en toe misbruikte hij zijn toverkracht. Hiermee kwam hij meermaals in de problemen.

De ouders van Flavio waren elkaar in hun vroege jeugd tegengekomen tijdens een feestje. Ze werden snel verliefd en uit een onbezonnen besluit tot kinderen werd Flavio geboren. Vijf jaar later kwam zijn zusje Silver ter wereld. Zijn ouders vonden Flavio een te stil en braaf kind en wilde daarom graag een tweede kind. Die poging lukte, want Silver was een enorm druk en springerig kind.
Beide ouders van Flavio waren altijd thuis, waardoor Flavio opgroeide onder minder goede omstandigheden. Deze omstandigheden hebben in combinatie van zijn zusje gezorgd dat hij geworden is wie hij nu is; onzeker en vol met streken.

Flavio groeide op met een enorm druk zusje (Silver). Zij had de naam Silver gekregen, omdat zijn ouders dolblij waren met een meisje. Toen later bleek dat ze erg druk was, was dit nog meer een reden om Flavio min of meer te vergeten. De ouders van Flavio vonden het niets toen hun zoon ineens duister en raar gedrag begon te vertonen. Dit gedrag herkende ze totaal niet en Flavio werd nog meer in een hoekje gestopt. De eerste tekenen van magie waren dat Flavio voorwerpen kon laten zweven. Hij gebruikte dit vaker om mensen te laten schrikken als hij zin had om streken uit te halen.

Als Flavio weer eens kattenkwaad had uitgehaald en zijn ouders ontdekte dit werd hij in de kelder gegooid met de deur op slot. Flavio heeft toen hij zich weer eens alleen voelde en zijn drukke zusje zat was ervoor gekozen om de goudvissen van zijn zusje te laten verdwijnen. Hij heeft deze door de lucht laten zweven naar een meertje waar de vissen overleden. Voor Flavio was het dan ook een bevrijding toen er ineens een brief van Zweinstein kwam. Hij wist niet dat er ver van zijn huis een school bestond voor kinderen zoals hij. Zijn ouders hadden hem dit soort dingen nooit verteld, want ze vonden hem maar raar. Hij had weken naar het moment uitgekeken dat hij thuis mocht vertrekken, maar nu het zo ver was vond hij het toch lastig om alleen verder te gaan. Flavio is dan ook een onzekere jongen. Flavio hoopte dat de mensen hem daar wel zouden begrijpen en dat hij misschien meer van zijn familie zou tegenkomen.

Uiterlijk: Flavio heeft donkere haren. Hij draagt soms een hoofddeksel om stoerder te lijken dan hij eigenlijk is. Als hij geen hoofddeksel draagt, dan heeft hij kleding aan waarvan hij denkt dat deze stoer is.
Toverstok: 25 cm iepenhout met een kern van drakenhartenbloed
Huisdier: Flavio heeft een kat prisma
Innerlijk: Flavio is eigenlijk een lieve jongen, maar deze kant laat hij nooit zien, omdat hij denkt dat hij gepest zal worden, echter overheerst door alles wat hij heeft gemaakt op sommige momenten een duistere kant.

karaktereigenschappen
Positieve eigenschappen:
Zelfstandig: Flavio is door zijn opvoeding nogal erg op zichzelf. Ondanks hij de stap naar Zweinstein eng vond heeft hij toch een hoge zelfredzaamheid
Vriendelijk: Als je bevriend raakt met Flavio (wat moeite kost) dan zal hij voor je door het vuur gaan
Sportief: Flavio heeft zich vaak geuit in sporten.
Creatief: Flavio is erg creatief in het vinden van oplossingen

Negatieve eigenschappen:
Onzeker: Flavio is heel onzeker over zichzelf en bang om niet aardig gevonden te worden
Rebels: Door de onzekerheid van Flavio haalt hij nogal wat streken en kattenkwaad uit. Hij wijst zichzelf later altijd als dader aan.
Arrogant: Om zijn Onzekerheid meer te verbloemen doet hij zich vaak arroganter voor dan hij is, maar dat hij arrogantie in zich heeft is zeker.
friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
  •  

PotterDome

Hallo Flavio,

We hebben je kaart bekeken, en zijn wat dingen tegengekomen die nog wat aanpassing kunnen gebruiken.

1. Onzeker en Angstig kunnen niet samen, dus een van de twee zal eruit moeten.
2. Als Flavio niet weet of zijn vader of moeder magisch is, hoe weet hij dan dat hij halfbloed is, wellicht dat even verduidelijken in de kaart.
3. Het softe innerlijk, strookt niet met wat je erboven in de geschiedenis gezet hebt(het duistere deel)
4. Je zou wellicht in je geschiedenis voorbeelden kunnen zetten die het onzekere gedrag omschrijven, en ook voor het duistere gedrag.

Laat je even weten als je deze dingen hebt aangepast? - Nathalia
friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
  •  

FlavioTopic starter

#2
Punt 1;
Onzeker laten staan, angstig weghalen

Punt 2;
Flavio schaamde zich voor zoals het thuis ging en had daardoor nauwelijks contact met andere familieleden. Hij weet ook niet of zijn vader een tovenaar is of dat zijn moeder een heks is, zij hebben daar immers thuis nooit over gesproken.
Wel had hij toen hij eens incidenteel bij zijn grootvader was van vaders kant een stok door de kamer zien vliegen.

Punt 3;
Flavio is eigenlijk een lieve jongen, maar deze kant laat hij nooit zien, omdat hij denkt dat hij gepest zal worden, echter overheerst door alles wat hij heeft gemaakt de dwang om kattekwaad uit te halen


Punt 4;
Flavio heeft toen hij zich weer eens alleen voelde en zijn drukke zusje zat was ervoor gekozen om de goudvissen van zijn zusje te laten verdwijnen. Hij heeft deze door de lucht laten zweven naar een meertje waar de vissen overleden

De kaart is aangepast
friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
  •  

PotterDome

Ik denk dat je alleen nog even naar het 3e punt moet kijken.
het ene moment spreek je over duistere kanten, vervolgens noem je het kattenkwaad. Dat laatste is niet echt een duistere kant natuurlijk.

Als dat nog even duidelijk wordt lijk je kaart klaar voor sortering.
friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
  •  

FlavioTopic starter

Punt 3;
Flavio is eigenlijk een lieve jongen, maar deze kant laat hij nooit zien, omdat hij denkt dat hij gepest zal worden, echter overheerst door alles wat hij heeft gemaakt op sommige momenten een duistere kant.
friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
  •  

PotterDome

Bedankt voor de aanpassing Flavio, de sorteerhoed zal snel verschijnen. Intussen mag je inkopen gaan doen en de trein opstappen. Wij wensen jou veel plezier en een magische tijd!
friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
  •  

Sorteerhoed

Zet me op je hoofd en ik zal zeggen,
waar jij je savonds te rusten mag leggen.
Flavio hopelijk ben jij niet kleinzerig,
want jij gaat naar Zwadderich.
friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
  •