Main Menu

Harry Totelear

Started by Harry, Feb 27, 2023, 20:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

HarryTopic starter

Algemeen:
Naam: Harry Totelear
Geboortedatum: 2-9-1910
Bloedlijn/Ras: Zuiver

Rijkdom: Boven gemiddeld
Gedrag: Harry is een gediscplineerde jongen, strikt maar afgesloten van de buitenwereld opgevoed.

Familie:
Vader: Zacherias Totelear
Moeder: Odilia Totelear-Zwarts
Zusje: Katherine Totelear
Broertje: Hugo, is de tweelingbroer van zijn zusje Katherine.

Achtergrond:
Zijn ouders leren elkaar kennen als lid van een exclusief gezelschap. Doordat zij door een huwelijk verbonden zijn volgen er daar al snel kinderen. Als eerste hijzelf, en nog maar net tien maanden later volgen Hugo en Katherine. Dat hij de oudste is en een van de jongens is iets dat hem goed overgebracht wordt door zijn ouders, mannen zijn de baas in huis en dat laten ze zijn zusje en soms zijn moeder ook merken ook, hoewel hun moeder zich ook niet bekommerd om zijn zusje. Toch is de band met zijn broertje en zusje sterk omdat zij enkel elkaar hebben. Al van jongs af aan worden zij met zijn drietjes afgeschermd van de rest van de wereld, omdat zij volgens hun ouders beter zijn als anderen wat hij volledig geloofd en de enkele keer dat ze zich eens buiten mogen wagen worden ze begeleid door een man die voor hun ouders werkt. Het jonge drietal wordt zeer streng en gedisciplineerd opgevoed. Als Harry zes is en ruzie maakt met zijn broertje en zusje laat hij regenwolken verschijnen en het regenen en onweren in huis. Zijn moeder was erbij, maar hij wist zijn zusje de schuld ervan te geven, die vervolgens een flink pak rammel van hun moeder kreeg en daarna van hun vader.  Als hun brieven voor Zweinstein aankomen is hij ergens blij dat hij eindelijk de school kan gaan verkennen waar zijn beiden ouders opgezeten hebben.

Toverstok: Ebbenhout met een kern van een staarveer van een feniks en 32,5cm lang.
Uiterlijk: Harry heeft vlas blond haar en donkere bruine ogen met een kille blik erin. Hij heeft een normaal slank maar sterk postuur.
Huisdier: Een grote bruine bosuil, genaamd Scar.

Innerlijk: Harry is een slimme, gedisciplineerde jongen die respect heeft voor mensen die net als hem van puur bloed zijn, buiten dat is hij ook erg kil, sadistisch en extreem arrogant.

Goede eigenschappen:
Minimaal 3, maximaal 5
- Slim
- Gedisciplineerd
- Respectvol naar hen die van puurbloed zijn
-
-
Slechte eigenschappen:
Minimaal 3, maximaal 5
- Kil
- Sadistisch
- Arrogant
-
-
Overigen:
friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
  •