Main Menu

Foutje? Kan gebeuren!

Started by PotterDome, Feb 03, 2024, 19:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

PotterDomeTopic starter

Heb je een fout gemaakt in je post? Dat kan gebeuren, RPGers zijn net mensen namelijk. In principe wordt er niet ge-edit. Vind je dat de fout echter zo groot is dat het het verloop van het topic beïnvloed kun je hier rpg-crew vragen te kijken voor een edit. Leg goed uit wat er aangepast moet en waarin. Als het inderdaad nodig is wordt er ge-edit. Dat wordt dan in je post hier vermeld.
friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
  •  

Flavio

De post in het volgende topic wraak is zoet of toch nat mag bewerkt worden naar de volgende tekst:

Kan de post zo wel:

De meiden hadden hem nog bijles aangeboden voor toverdranken, maar dat had hij in zijn beleving toch helemaal niet nodig. Hard riep hij al liggend op de grond "ik ben de beste met dranken,wat nu bijles" om vervolgens zich te verontschuldigen aan de dieren. "Sorry lieve dieren ik wilde jullie niet laten schrikken"

Hij had de meiden goed in het vizier en zocht naar een moment om de meiden terug te pakken, maar wist ook dat dit doen bij ijs veel te gevaarlijk was. De wraak zou zijn voor het niet volgen diep het bos in, waardoor hij hier alleen kwam te staan. "Lieve vogeltjes niet schrikken als ik zo die twee meiden te grazen neem", fluisterde Flavio. 

Flavio bleef rustig verstopt wachtende op het juiste moment om toe te slaan
friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
  •  

Heer Gilleen

Ik verneem graag het waarom en welke zinnen het om draait.
Ik ga geen hele post aanpassen, uitleg bind u onder de quote, en dat zal een ander ook niet doen. Ik wijs daarom ook op onderstaande post.
Quote from: PotterDome on Feb 03, 2024, 19:27 ... Leg goed uit wat er aangepast moet en waarin. Als het inderdaad nodig is wordt er ge-edit. Dat wordt dan in je post hier vermeld.
De reden dat ik geen hele post ga aanpassen  zit hem erin dat ik geen zicht heb op of anderen reeds aan hun posts bezig zijn. Uw hele post aanpassen zou betekenen dat hun posts dan niet kloppen.
friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
  •  

Flavio

De post is in overleg met de beide andere aangepast vanwege godmode die er in de vorige post zit. Zij zijn dus op de hoogte van hoe en wat omtrent de vorige post.
friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
  •  

Heer Gilleen

Quote from: Flavio on Feb 17, 2024, 16:46 De post is in overleg met de beide andere aangepast vanwege godmode die er in de vorige post zit. Zij zijn dus op de hoogte van hoe en wat omtrent de vorige post.

Ik zie hierin geen antwoord op wat ik vroeg. Nogmaals er is besloten geen hele posts te editten. Ook zie ik nergens een duidelijke godmode, wel een twijfelcasus. Het is zeer lovenswaardig dat u beide andere spelers reeds informeerde, echter veranderd dat niet waarom we aangaven in de opening van dit topic wat de bedoeling van dit topic is. Dit ook omdat andere leden ook kunnen inbreken in een topic en die wellicht wel al aan het schrijven zijn en met een hele post veranderen die zo anders is als het origineel er anderen gehinderd kunnen worden bij deelname.

Bij deze dus nog éénmaal mijn verzoek aan u;
Welke zinnen wilt u exact geedit en waarom? Er worden géén hele posts ge-edit.
friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
  •  

Flavio

Flavio zag hoe de twee meiden verder liepen. Ze hadden hem nog bijles aangeboden voor toverdranken, maar dat had hij in zijn beleving toch helemaal niet nodig. Zachtjes gromde hij al liggend op de grond "ik ben de beste met drabken,wat nu bijles"

Jij zag hoe de meiden verder en verder liepen en bedacht zich dat hij nog wraak moest nemen voor die keer dat hij alleen achter bleef in een hele hoge boom. "Lieve vogeltjes niet schrikken als ik zo die 2 meiden te grazen neem", fluisterde Flavio. 

Hij stond op, deed een masker dat hij in zijn cape verstopt had op. Nu zag hij eruit als een heus monster. 
Flavio sprintte tussen de bomen door en sprong voor de twee meiden uit de bosjes. "Wraaaaaaa ik ben een monster" riep hij terwijl hij met zijn armen in het rond zwaaide.

Ik wil graag de 1e zin weggehaald hebben dat de meiden verder lopen, omdat dit een twijfelachtige godmode is.

De 2e zin moet ze de meiden worden.

In de 2e alinea ook weer de lopende meiden weg vanwege opnieuw mogelijke godmode, dan moet dat worden: Hij bedacht zich dat hij nog wraak moest nemen voor die keer dat hij achterbleef in een hele hoge boom.

In de 3e alinea moet de zin aangepast worden dat Flavio voor de meiden springt, dit kan niet omdat er niet bekend is of de meiden verder lopen.
Hiervan kan gemaakt worden: Flavio sprintte tussen de bomen door en oefende het laten schrikken.
friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
  •  

Heer Gilleen

Dat van het verderlopen is mijns inziens geen godmoden. Er staat namelijk nergens bij de dames dat deze zijn gaan stilstaan. Ook staat er nergens in Flavio's post dat het x tijd duurt.

Het stukje over laten schrikken kan ik mij in vinden, daar om te laten schrikken de beide dames wel aanwezig moeten zijn.

Het woordje ze ga ik niet veranderen, want ik zou niet wete welke andere ze bedoeld kunnen worden in dat topic.

Maar ik had die post eerder al gelezen en er is iemand die post aan het editten geslagen, want er ontbreken dingen die ik gelezen had waarin wel godmoden stond, in mijn ogen. Ik ga dus even niks met die post doen en zet bij de collegea uit wie van hen aan de edit gegaan is.
friendly
0
funny
0
like
0
dislike
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
  •  

Participants

Flavio (3), Heer Gilleen (3), PotterDome (1)